Enderong House

Enderong House is a three-storey stone and timber house with large glass windows and high ceilings designed to take full advantage of the cool mountain breezes and the surrounding rainforest. A substantial part of the building and its furnishings were built with pinewood and rocks sourced and recycled from the surrounding building site.

The House has 8 spacious bedrooms (7 ensuite) with maximum capacity of 26 staying guests. Its huge living and dining area flanked by wide verandahs on the 1st floor and a large covered deck area on the ground floor are perfect for staging parties, workshops and other events and gatherings.

.

Built in 2001, Enderong House won an architectural design award from the Malaysia Institue of Architects (PAM) in 2004. The House has been featured in numerous publications, including “The New Malaysian House” by Robert Powell.

The Cottage

 

The Cottage is a self-contained timber building inspired by the traditional Malay “kampong” house  and is just a short walk from Enderong House. The Cottage has 4 bedrooms (3 ensuite with attached bathrooms), a living/dining room, a kitchenette and outdoor barbeque yard.

The Cottage sleeps in total 10 persons and suits smaller groups such as family and friends.

Annexe Rooms

Annexe Rooms are 6 twin-sharing ensuite rooms each with a private balcony overlooking the Enderong Valley. The Annexe Rooms are available for single or twin-sharing. All rooms comes with an attached bathroom.

Annexe Plus Rooms

Annexe Plus Rooms are 4 quad-sharing ensuite rooms each with a private balcony overlooking the Enderong Valley. The Annexe Plus Rooms have 2 choices of rooms. It is either 1 king bed plus 2 day bed or 2 single bed plus 2 day bed. All rooms comes with an attached bathroom.  

Guests Car Parking

 

All Enderong Resort guests are advised to park their vehicles at the car park area in front of The Cottage. If there is a wedding ceremony going on at the Annexe Hall, Enderong House's guest and Annexe Room's guests who park at the front of the Enderong House level must leave sufficient space for the suppliers to park their lorries or any other vehicles

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now